dimarts, 8 d’octubre del 2013

VISITEM L'INTERIOR I VOLTANTS DEL NOSTRE BARRI (8-10-2013)

Just quan hem sortit de l'escola hem trobat l'Eugènia que venia a veure'ns. Ens hi hem abraçat tots els qui han pogut


Després de refer les files hem baixat per les escales del costat de l'Ateneu Popular de 9 Barris fins arribar al Punt Verd .
Vora el Mercat de Montserrat hem vist el Barret de la Ronda per on surt el fum dels cotxes que passen per la Ronda. També hem vis la Torre Favència ("Pirulí") que separa quatre barris: Roquetes, Trinitat Nova, Prosperitat i Verdum.


Passant per Via Favència hem arribat vora la Biblioteca de RoquetesA la placeta que hi ha al costat de l'Arxiu Històris de Roquetes hem esmorzat i jugat molt bé.


Després del descans hem passat vora l'escola d'Adults Freire i els pisos que han substituit les Cases del Governador

Des d'un aparcament de Via Favència hem pogut contemplar els cotxes que passaven per la Ronda de Dalt


Hem continuat per les Pistes d'Antoni Gelabert fins arribar al Torrent de Canyelles que ja coneixem de la sortida anterior. Hem passat per davant l'Institut de la Guineueta.Després de deixar endarrera la Piscina del carrer Artesania hem arribat a la Placeta de Charlie Rivel. Hi havia molta tranquil·litat entre aquells blocs de pisos color salmó, de l'Obra Sindical del Hogar.


També hem vist l'Ambulatori de Roquetes-Cantera, però no ens hi hem aturat ja que d'aquí uns mesos el visitarem de manera especial

A la Plaça dels Titellaires hem vist que no s'hi pot jugar a pilota. Hi ha el Casal d'Avis.De tornada a l'escola hem passat per davant del Centre Cultural Ton i Guida, de les boques del metro de Roquetes, la plaça del "Cendrer" i la Parròquia Sta. Maria Magdalena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada